11.04.2023 г., 20:13 ч.

Детайл 

  Поезия
200 0 0


...
Полето се нагажда за пролетна сеитба,
небе лъчисто благославя всяка нива.
Облаците бели тук-таме застиват във добра поличба, 
че малко дъжд добре е - семе благодатно да расте! 

Тихо е, 
морето - чисто и спокойно...
В градчето и колите спят...

              

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??