Mar 6, 2016, 9:03 PM

Дете 3 

  Poetry » Love
289 0 0

С чисто сърце

тя - дете,

стопли дух студен

един светъл ден.

 

И дъждът спря -

слънце ме огря.

И от нея дар - дъга,

смисъл дава ми и сега.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??