Болката се крие в очите.
Не обича да говори.
С вятъра се бори,
плува по вълните.
Личи си, че я има!
Някои покриват я с усмивка.
Никой да не я ровичка.
Само вечер по пижама
появява се пред двама.
Както и да се крие,
сърцето продължава да вие.
Зиме и лете -
дете е на двама ранени!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.