Apr 22, 2014, 6:07 PM

Детска игра 

  Poetry » Love
411 0 7

Разбра ли ти сега... Деца сме с теб...
В игра на чувства двама ще си паснем.
Я дай една целувка за късмет.
И смей се лудо – за да не пораснем.

 

Хвърчило със косите си развей...
След теб до залеза щастлив да тичам.
Вземи парче от слънчевия кейк.
И сокче от роса на маргаритка.

 

Животът е забавна приказка -
да хапнеш, да направиш дяволия...
От Бог да свием (искаш ли) света...
и в някоя мечта да си го скрием.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??