Feb 13, 2006, 9:42 PM

Диамант 

  Poetry
760 0 1
Те никога не идваха за дълго,
за мен безболезнено си тръгваха,
мъжете, които не ме интересуваха.
Те събираха трохи от мойта нежност,
мъжете на които не държах.
Сутрин поредния си тръгваше,
за кафе дори не исках да остава.
Вечер някой нов пристигаше
на сутринта си тръгваше без спомен.
Така като перли ги нижех
на скъпото колие,
но диаманта само един бе
и скъпо струваше,
но не бе никои от тези мъже.
Блясъкът на перлите остаряваше,
но диамантът скъп
винаги блестящ оставаше.
Диамантът имаше
само едно име,
твоето на светец име.

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хей хора какво ви става?Кви са тия ниски оценки>?Това стихотворение е варховно!излагате се!..Мойта оценка е 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Random works
: ??:??