Feb 24, 2017, 7:16 PM

Дилара, която иначе беше Клара 

  Poetry » Parody
726 0 0

Ох, Дилара,
аз виках ти
за кратко Клара,
ти нямаш в мене вяра
и в нищо нямаш мяра,
бях за теб авантюра,
докато бих ти 2 шамара.
Накрая осъзнах,
че си ми сложила самара,
но защо търпях, Дилара.
Ти за мен си звяра
и миришеш ми на сяра.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Моля съвпаденията с имена да не се приемат за обида на евентуалните именни ползватели.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??