24.02.2017 г., 19:16 ч.

Дилара, която иначе беше Клара 

  Поезия » Пародии
718 0 0

Ох, Дилара,
аз виках ти
за кратко Клара,
ти нямаш в мене вяра
и в нищо нямаш мяра,
бях за теб авантюра,
докато бих ти 2 шамара.
Накрая осъзнах,
че си ми сложила самара,
но защо търпях, Дилара.
Ти за мен си звяра
и миришеш ми на сяра.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Моля съвпаденията с имена да не се приемат за обида на евентуалните именни ползватели.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??