Jun 28, 2006, 8:27 PM

Дилема 

  Poetry
627 0 2

Дилема

 

В сърцето ми са двама,

които не искат да ме делят.

И всеки сам копнее

мечтите му да споделя.

 

Любовта била за двама,

с мене кой се подигра.

Сега съм пред портала

с две врати, една игра.

 

Сърцето ми отвътре се бушува,

като океан след буря се пенлей.

Че от избора ми зависи,

кое сърце ще пей,кое ще тлей.

 

Страх ме е, не искам болка,

да нараня нечия душа.

Бих им дала много страст,

но май ще е свобода!

 

© Дивата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??