Dec 18, 2013, 9:23 PM

Днес казах ли ти 

  Poetry » Love
512 0 0

Днес казах ли ти,
че те обичам, 
че без теб не мога да дишам,
че тялото ми тръпне
в очакване на твойте ласки,
че кожата ми копнее
за горещите ти устни!?
Днес казах ли ти,
че душата ме боли
и че сън не ме лови,
че сърцето ми лудо бие
и любовно те зове!?
Днес казах ли ти,
че без теб не мога да живея,
че без теб ще полудея!?
Днес казах ли ти,
че безумно те обичам!?

denisima - 03.07.2013 г. 


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??