Отпращаш ме.
Няма слънце за мен.
Всъщност аз те отпращам.
Все едно.
Исках да повярвам...
на себе си,
само че... друг път.
Исках да се излъжа,
че струвам,
само че... не днес.
Господи, не ми го отнемай...
смисъла...
Днес нищо не свети.
© Галя Николова All rights reserved.