Отново вървя по извървяни някога стъпки.
Самотата не е моето отчаяние...
Любовта е по-силна от всяко разочарование.
Бие още по-силно отпреди... истината ми се проясни
от заблудите на търсеща любов.
А всичко е само миг на един поглед, усещане и сърцето трепва.
Днес слънцето е в душата ми и нашепва спокойствие.
Силна, твърда, непоколебима - пристъпвам уверено,
че бъдещето ще е по-добро от всякога.
Днес си ти моето АЗ,
готова за битки с реалността.
И няма да се уплаша,
сърцето ми говори... ще стъпвам бавно...
© Дони All rights reserved.