9.02.2008 г., 13:55 ч.

Днес съм Аз 

  Поезия
1061 0 5
 

Отново вървя по извървяни някога стъпки.

Самотата не е моето отчаяние...

Любовта е по-силна от всяко разочарование.

Бие още по-силно отпреди... истината ми се проясни

от заблудите на търсеща любов.

А всичко е само миг на един поглед, усещане и сърцето трепва.

 

 Днес слънцето е в душата ми и нашепва спокойствие.

Силна, твърда, непоколебима - пристъпвам уверено,

че бъдещето ще е по-добро от всякога.

Днес си ти моето АЗ,

готова за битки с реалността.

И няма да се уплаша,

сърцето ми говори... ще стъпвам бавно...

© Дони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??