ДНЕВНИЧЕ МИЛО :)
Дневниче мило,
тайните скрило,
игрите ми знаеш,
с мен не скучаеш.
Всичко споделям,
време отделям.
И тез редове
знаят добре -
всъщност каква съм -
лоша ли, или добра съм...
Винаги си ти до мен,
пак и пак и ден след ден!
Ти би ме подкрепило,
Дневниче мило!
Ралица Костова
© Ралица Костова All rights reserved.