30.03.2011 г., 21:48 ч.

Дневниче мило 

  Поезия » За деца
640 2 3

ДНЕВНИЧЕ МИЛО :)

 

Дневниче мило,

тайните скрило,

игрите ми знаеш,

с мен не скучаеш.

Всичко споделям,

време отделям.

И тез редове

знаят добре -

всъщност каква съм -

лоша ли, или добра съм...

Винаги си ти до мен,

пак и пак и ден след ден!

Ти би ме подкрепило,

Дневниче мило!

 

Ралица Костова


 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??