May 14, 2023, 7:16 AM

ДНК-то на първия политик 

  Poetry » Humour, Civilian
165 0 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Крадлива маймуна
опъна
питон лакомник -
И се роди политик...

09.08.2017.


 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??