Jan 4, 2009, 10:27 AM

До финала 

  Poetry » Other
543 0 1

       До финала

Живот... каква ирония,

огледай се - усмивки, любов...

влюбен - ден... година

и после пак си сам.

 

Обичал си и ти,

ала боли, нали!

 

Но ето пак се влюбваш -

Защо? Финалът е познат! -

усмивки, любов и пак самота?

Но пак се влюбваш...

 

И всичко се повтаря...

до финала...?

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??