Nov 6, 2016, 6:06 PM

До мама. 

  Poetry
610 1 0

Мамо, по-свято на света от теб няма.
Искам да си все до мен,
като нежен бриз си остани,
като цвете красива ти бъди.

Щом се отвия,
ставаш и завиваш ме,
а щом се разболея,
бдиш над мен като звезда,
а аз все си мислех, че това е игра.

Сега разбирам какво е всичко това,
това си ти мамо,
при мен с обич си дошла.
Обичам те така неповторима,
загрижена и обичлива.

Как искам да съм дете
и в скута ти да бъда.
Мамо, бъди все така добра,
а аз ще те направя щастлива,
защото ти за мен си само една,
една единствена истинска жена.



 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??