Feb 15, 2012, 8:49 PM

До теб 

  Poetry » Love
523 1 0

Звездите са приятелки красиви.

Луната е кралица на нощта.

Растенията хвърлят сенки диви,

а облаците спрели са мига...

 

Това за нас е подарено от Безкрая,

да чувстваме така красив света.

Когато заедно сме, всичко е омая -

докоснали сме тайната на любовта.

 

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??