Sep 23, 2006, 2:44 PM

До теб ще бъда 

  Poetry
878 0 16
Пред прага на душата ти застанах
и болката реших да утеша.
Ръцете с нежност си протегнах,
за да изтрия и последната сълза.

Не бих понесъл ти да страдаш,
аз не сълзи, усмивката ти искам да блести.
Понякога до болка съм банален,
но искрен съм, това го знаеш ти.

Завръщам се и няма да си ида,
до теб навеки ще стоя.
Какво да искам повече в живота,
щом ти до мене си сега!



p.s. Стихът беше написан като коментар под стихотворението на LYCKI
 " Да можеха сълзите да говорят"

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??