Mar 2, 2013, 11:22 AM

Добро утро! 

  Poetry » Love
610 0 0

Добро утро, ЛЮБОВ НЕОСПОРИМА!
Усмихвай се, не ще допусна да си уязвима
в моменти дълги или кратки,
в мигове на радост и тъга.
Усмихвай се, бъди ти смела, силна,
защото аз съм твойта Мисъл
и ти за мен сега си МИСЪЛТА.
И да е ясно занапред на всички!
Объркване да няма в пъстрите очи,
в сърцето, тялото и нежните ръчички,
в които влюбен съм по-страстно отпреди.

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??