Dec 25, 2009, 7:04 PM

Дойде добрият дядо 

  Poetry » For kids
688 0 2

ДОЙДЕ ДОБРИЯТ ДЯДО

 

                           На внучката ми,

                            която срещна за първи  път

                            Дядо Коледа в детската градина

 

Днес във детската градина

дойде по  бялата пъртина

с безброй подаръци в торбата

добрият дядо от гората.

Посрещнаха го с радост всички

със грейнали добри очички.

Щастлива засия елхата

във празничната си позлата.

"Снежинки" леки полетяха,

а после песничка запяха.

И стихчета се  заредиха -

със обичта си го плениха.

Благодариха му децата,

а Дядо  Коледа с торбата,

засмян по  бялата пъртина,

пое към другата "градина".

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво! Грейналите очички на децата осмислят този празник. Поздрав!
  • Хубави мигове от детството!Честита Коледа!
Random works
: ??:??