Apr 21, 2015, 7:57 AM

Дойдох за теб 

  Poetry » Love
651 1 7

По "Отведи ме оттук" на Мая Нарлиева


Дойдох при теб наяве, не насън. 
Донесох и отварата за сбъдване! 
Забравих всяка нравственост навън 
и твой ще съм до сетното разсъмване! 

Подай ръка и нека да поемем - 
аз зная, пътят няма да е лек, 
единствено сърцата си ще вземем 
да топлим с тях любимия човек! 

Подай ръка - аз ти предлагам рамо, 
което няма да ти измени - 
за мен достатъчно ще бъде само, 
че твоят пулс със моя пулс тупти. 


Любомир Попов

© Любомир Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??