Докога ще словоблудстваш ?
С нея,
с мен,
с другата,
с онази
и дори със тази
с момичето, което не целуна
или с лудата пред прага ти
от безобич разболяна.
Докога ще словоблудстваш,
Блуднико?
Срама нямаш
За закуска,
за обяд,
задължително с ордьовър „словоблуд” и за вечеря
с русата,
червената и
черната,
с кестенявата,
и дългокосата,
дългокраката,
дебелата,
ниската,
високата.
Докога ще словоблудстващ?
Кипрата за тебе плаче,
силната крещи - не моли,
слабата ръце протяга,
грозната - мърмори.
Докога ще словоблудстваш?
Всичките жени къде ще сложиш?
Но една пък ти не стига
дявол, в мъжка кожа.
Докога ще словоблудстваш?
Стига, аз ще си отида,
но билета, който купих
пак е с твойто
блудно, блудно име.
Докога ще словоблудстваш?
© Наталия Божилова All rights reserved.