Oct 16, 2020, 9:04 AM

Докоснах те. 

  Poetry » Love
246 1 0

Докоснах те.

 

Снощи те докоснах.

Наистина докоснах.

С върха на пръстите си -

нежно те досноснах.

По косата леко те погалих.

После и по цялото лице.

Докоснах те аз, нали?

 

Нежно те докоснах.

С устни те докоснах.

С върха на устните...

жарко те докоснах.

По очите, по челото.

После и по цялото лице.

Докоснах те аз, нали?

 

Дръзко те докоснах!

Със сърце си цяло

те докоснах. Дали?

Или било е само сън, уви?

 

© Nasko Gelev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??