Jan 9, 2009, 5:37 PM

Докосването... 

  Poetry
897 0 26

Докосването -

дадено

и взето.

Обратно...

Сложно е.

/понякога/

Когато,

само пътят

е в очите ти,

накрая

някой

трябва

да те задържи...

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??