Mar 26, 2016, 10:28 AM

Долу лапите 

  Poetry » Civilian
589 0 6

 

Долу лапите кирливи

от пречистата ми плът!

Любовта не е плашило,

любовта е верен път!

 

Всеки миг плътта ми свята

влиза в битка със смъртта,

за да има на Земята

нов живот и красота.

 

Долу! В теб не припознавам

син достоен, брат, баща –

мръсни пипала не пускай,

ти към моите деца!

 

Чак кумирът твой прославен,

осквернен отвръща взор,

че от ТЕБЕ е заливан

със помия и позор!

 

Вън от моя свят! Върни се

в Ада, изчезни без вест !

Аз във моя свят създавам

рицари с морал и чест.

 

Долу погледите впити

в дъщерите ми без срам,

тук пристъпват към жените

с примирение, като в храм!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??