Dec 14, 2009, 2:07 PM

Допир 

  Poetry » White poetry
649 0 0

Нежния допир на топлата ти длан -

цяла вечност ще го помня.

И искам отново това чувство.

Кога ли ще дойде моментът,

в който си мой.

Настръхвам до болка всеки път,

когато мисля за теб.

Копнея да почувствам всяка част от теб.

Да се сгуша в прегръдката ти

и никога повече да не си тръгна.

Остави ме да потъна в дълбините

на прекрасните ти сини очи.

Докосвай ме, искай ме,

гали косите ми и вдишвай дъха ми.

Бъди мой, искам да съм твоя.

© Билиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??