Apr 30, 2009, 12:48 AM  

Дори' - Очакване 

  Poetry » Love
617 0 1

Сърцето в ритъм танцува

и нещо вътре палува,

очите бляскат щастливо –

като отпили от вино,

устата шепне – прегръдка –

но тялото желае целувка,

ръцете търсят опора –

лиши ме ти от умора.

Прокарай пръсти в косите

и притисни към гърдите.

От изток вятър повява –

каква върховна наслада,

душата ми наранена –

сега с любов е дарена.

 

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??