Nov 7, 2007, 11:16 AM

Дори от тебе да си ида 

  Poetry » Love
797 0 22

Дори от тебе да си ида,
ще бъде признак пак на обич...
Ще скрия във душата-мида
набъбналия бисер-болка.
В море от спомени ще тъна -
дълбоко и кристалночисто.

И скрита в неговото дъно,
щастлив да бъдеш ще поискам...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??