Dec 4, 2006, 2:58 PM

Дошла е... 

  Poetry
653 0 15

Ръце със ръце се срещат,

улавят щастието и мига.

Съдби, уморени се посрещат,

преплетени  в една съдба.

Болка с болка споделена,

изречена молитва без слова.

Душа в душата съхранена,

два пламъка във вечността.

Вяра с вярата  събрана,

надежда е за утре тя.

Излекувана, горчива рана,

 при теб дошла е Любовта!

 

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??