Ръце със ръце се срещат,
улавят щастието и мига.
Съдби, уморени се посрещат,
преплетени в една съдба.
Болка с болка споделена,
изречена молитва без слова.
Душа в душата съхранена,
два пламъка във вечността.
Вяра с вярата събрана,
надежда е за утре тя.
Излекувана, горчива рана,
при теб дошла е Любовта!
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados