Sep 30, 2011, 4:09 PM

Доволен ли си? 

  Poetry » Love
742 0 6

 

Доволен ли си? Всичко ми отне…

Съня ми, нощите ми, дните…

И нямам вече собствено небе,

към което смело да политам.

 

Прекрачи нагло тихия ми свят

(а знаех, че не си безгрешен).

Наместо туй, се хвърлих на инат

да те обичам и да стана смешна.

 

И после… После си отиде…

Сърцето ми… не е сърце сега,

а само празна топка от обида,

която ми напомня, колко съм сама.

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??