Jun 19, 2021, 10:39 PM

Драконовска любов 

  Poetry » Love
242 0 2

 

Казах ли ти...

колко исках

точно ти да ме обичаш...

По човешки - топло, искрено и нежно...

Казах ли ти...

как мечтаех

с мен живота да делиш...

Да си моят гръб и моята опора

Да си този,

в шепите на който

и сърцето голо,

мога да положа...

Казах ли ти,

как ти вярвах...

и как обичах всичко в тебе...

Спомняш ли си...

как ти се отдадох...

чиста, бяла, и невинна...

Ти обаче търсеше кръвта ми...

в нея би повярвал, ала не и в мене...

Казах ли ти, как уби ме...

Ако не съм...

да ти разкажа...

 

Valentina N.V. (Mitova)

16/06/2021

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Миночка ❤😘
  • Много откровено, чисто и болезнено ранимо! Тази любов, не изживяна, съкращава на половина живота! Пожелавам обич и близост човешка!
Random works
: ??:??