Apr 16, 2010, 6:40 PM

Друга 

  Poetry » Other
553 0 2

Коя е онази в огледалото,

дето с презрение ме гледа всяка сутрин?

Защо мълчи и не е част от цялото,

на което отчаяно искам да приличам?

 

А демонът,

свил се там, на прага ми,

със  злорадство парченцата събира

от онова,

което бях преди

да се изгуби в хаоса споменът за вчера.

© Наска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??