Mar 14, 2007, 11:41 AM

ДРУГАТА 

  Poetry
718 0 0

ДРУГАТА

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

 

Другата вечно ще е тя,

винаги при теб ще е сега!

Само аз не съм те заменила с друг,

а те чакам тук!

 

Всеки ден с теб я виждам

и вече я ненавиждам!

Щом до теб я видя,

иде ми да я убия!

 

Искам да те имам,

вечно да те имам!

Другата е с теб,

как да те поискам и да бъда с теб!

 

Другата тя е пречка ужасна,

да бъда с теб прекрасна!

Другата ще те погуби

и споменът за мен ще изгуби!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??