ДРУГАТА
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />
Другата вечно ще е тя,
винаги при теб ще е сега!
Само аз не съм те заменила с друг,
а те чакам тук!
Всеки ден с теб я виждам
и вече я ненавиждам!
Щом до теб я видя,
иде ми да я убия!
Искам да те имам,
вечно да те имам!
Другата е с теб,
как да те поискам и да бъда с теб!
Другата тя е пречка ужасна,
да бъда с теб прекрасна!
Другата ще те погуби
и споменът за мен ще изгуби!
© Любомира Христова Всички права запазени