Apr 13, 2016, 8:53 PM

Дуел 

  Poetry
575 0 3

Догадки, догадки и пак...
Кога ще ми омръзне?
Дай ми просто знак.
Кога отново ще замръзна?

 

Защо играя роли по сценарий,
режисиран от самия теб...
Защо не е студено, а ми пари...
Защо пак огън? Искам лед!

 

Спри да си играеш, спри.
Защо ти позволявам?
Защо в очите твои си личи
обратното на всичко, дето казваш?

 

Не искаш. Вече и не ти е „кеф“. Нали?
С този номер ми излезе.
Страх без почва тебе те гори.
Небето нека на земята слезе.

 

Непоправим. Объркан. И изгубен.
В три думи точно те събрах.
За дуел нима се мислиш труден ...
Не... няма да си моят крах.

© Слънчице All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??