Jan 12, 2022, 8:22 AM

Дух от бисер 

  Poetry » Love
235 0 0

Ти светиш днес. И грее слънце.

Да бе в кафез. От жад да съхнеш.

 

Да бе гнездо. В око на птица.

Да бе, какво... съдба на скитник.

 

Ти палиш с дъх. Да лумна в огън.

И литнах с хъс... към свят от обич.

 

Звезда съм, знак... от радост чиста.

И ти си цвят. На дух от бисер.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??