Думи изречени
Твоите думи,
с обич изречени,
пазя ги с нежност
дълбоко в сърцето си.
Твоите думи,
със гняв изречени,
в забрава захвърлих,
от вятър отнесени.
Твоите думи,
с тъга изречени,
докосват ме с болка
за прошка помежду ни.
© Магдалена Костадинова All rights reserved.