Jan 20, 2007, 12:28 AM

ДУПЛИКА 

  Poetry
643 0 3

Няма спомен,няма
глас и няма памет.
Няма тишина и няма
болка.Чу ли,Хамлет?

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??