Jan 11, 2019, 9:10 PM

Душата на поета 

  Poetry
339 0 0

Душата на поета залостена е в клетка,

де разпръскват се неспирни чувства.

Душата на поета е прекрасна гледка -

океан, мъгла. Претъпкана и пуста.

 

Душата на поета е крайбрежната скала,

блъскана безспирно от студената вода.

Я задумка му в гръдта лудешкото сърце,

я полека нежно и ритмично то замре.

© Luciole All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??