Mar 5, 2009, 6:35 AM

Двама 

  Poetry » Love
720 0 3

Двама

 

Обичах ли те, или него

обичала ли съм въобще?

Една илюзия сте вие -

илюзия е любовта.

 

Обичайки измислицата -

обичал ли си всъщност?

Измислих два образа

и се разкъсах между тях.

 

Човек - един обичал,

а аз обикнах двама.

Или мечтата ми -

в един не се побира?

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??