Oct 2, 2010, 11:06 PM

Две черни птици 

  Poetry » Love
464 0 1

Две черни птици
във любовен танц...
Четири крила черни
свистят в нощта...

Два гарвана черни
над нас летят...
Вречени завинаги,
над мрака бдят.

Всред гората гонят се
вълк и вълчица...
Бели като снега...
Като неотъпкан сняг...

Ела с мен...
Подай ръка...
Нека двама
споделим красотата.

Зимна картина,
летни цветове,
мрак и светлина -
всичко е едно...

Всичко е едно...
Едно...

Затварям очи
и все пак те виждам,
докато ръце прокарваш
през косите ми.

Гарваните далеч
отлетели са веч'.
Оставили са явно
този миг за нас.

Надалеч в нощта...
... една игра.
Две сърца
като едно са.

Зимна картина,
летни цветове,
мрак и светлина -
Всичко е едно...

Всичко е едно...
Едно...

© Мирела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??