Mar 26, 2005, 3:24 PM

Две думи за поета 

  Poetry
839 0 0

Нещо и за клоуна

Той едва мърда.
Лежи във прахта.Дали помни?
Дали иска?Дали знае?
Той едва мърда.
Той е този пиян поет,
когото навремето сравняваха с кого ли не!
Той е онзи текстописец,
който навремето бе щастлив.
Навремето.
Да,това време!
Може да гали то нежно,
може и да разстрелва!
Той едва мърда.
Есента ще го вземе.
Артистът е мъртъв!
Да живее артистът!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??