Sep 12, 2012, 3:12 PM

Две души 

  Poetry » Love
725 0 2

Две души като една,

моята и твоята.

Двоен образ в огледалото,

аз и ти.

Две очи, с по две сълзи

във тях скрити.

Две мечти самотни,

покрай тях скитат...

Две ръце,

протегнати една към друга,

две души,

докоснати една от друга...

две сърца, изгубени,

едно за друго бият...

Две лица, залутани,

търсят място,

от дъжда да се покрият...

Две сълзи,

две мечти,

две ръце,

Две сърца,

две лица,

две души,

аз и ти...

 

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да тук ми хареса-звучи оптимистично,бодро така както трябва да бъде.Успех Сара,млада си ще успееш.
  • Хубава поезия!
Random works
: ??:??