Jun 4, 2012, 10:17 AM

Две души 

  Poetry » Other
1011 0 2

Две души са тука подслонени,

две души във тяло за една.

Две души се смеят на света,

измислят свои правила.

 

Събрани са в едно, а тъй далечни;
със разум общ, но са така различни.

Възможно ли е те да са едно -

огън във водата да живее?

 

Две души и днес се смеят,

две души като една живеят.

Две души  така обични,
две души невидимо различни. 

 

 

© Кикито All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??