Две хубави гърди. Очите на момче
в две хубави гърди; - мачкане – игри
Нещо искат, не признават...
Главата ми се моли,
секс,
главата ми се моли!
Страсти и неволи
се насочват върху тях -
време е да правим грях,
време е да правим грях –
но ще включиме и тях!
Страсти и неволи!
Главата ми се моли,
секс,
главата ми се моли!
Нещо искат, не признават!
Две хубави гърди. Мачкане, игри
с две хубави гърди.
Очите на момче...
© Сандостен Калций All rights reserved.