Nov 5, 2013, 9:44 AM

Две очи 

  Poetry » Love
670 0 0

Две очи за мен изгарят,
търсят ме и викат в моя ден,
а в мене, в мрака, нещичко догаря,
един копнеж по някогашен мой любим.

Кога ли и те ще претръпнат,
виждайки, че
от сенките не ще ме измъкнат.
С болката ние сме сестри
и само той може да ни раздели.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??