Dec 31, 2007, 9:31 AM

Две тела 

  Poetry
779 0 5
Две тела останаха сега
сами да тръпнат в жаден студ
и тягостно да вярват, че в света
ще продължат един без друг.


Две тела останаха сега
сами на онзи мрачен кръстопът,
където вятърът сълзи отрони
и любовта им отлетя отвъд.


Две тела останаха сега
сами в тъга, от смисъл лишени.
Чисти, недокоснати, далече,
прекрасни тихи, от любов сломени.

© Гюлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??