Jun 30, 2012, 12:35 PM

Две тела, две планети 

  Poetry » Love
620 0 0

Две тела -

като две планети,

ти ще си Венера,

Марс ще е в нозете,

слънчева дъга ще свиеш,

с цвят ще ме омаеш

и с неонови коси

ще ме приласкаеш.

 

Две очи -

като две посоки,

ти ще бляскаш в мен

с мълнии дълбоки,

с вятър ще ме брулиш,

ще ме утешаваш,

в страстната мъгла

ще ме изкушаваш.

 

Две ръце -

като огнена постеля,

трепетната шир

жаден ще споделям,

целувка ще посея,

ти ще я откъснеш

и прашец гальовен

ревностно ще пръснеш.

 

Две сърца -

като струни нежни,

ще звучиш във мен

с нотите вълшебни,

после ще се сгушиш,

сладко ще заспиш -

сън ли е, мечта?

Ще ме подлудиш!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??